Internet rural PIMES Catalunya.

FLYER REDAMA

Redama empresa proveïdora d'Internet, transport i telefonia IP a través de ràdio enllaç i infraestructura pròpia, brinda servei de connectivitat a la comarca de Garraf emetent des de Ribes centre i muntanya de l'Montgròs.

Som especialistes en oferir serveis de connectivitat garantida professional i consum il·limitat utilitzant ràdio freqüència i sistemes transmissors i receptors de fabricació nord-americana entra capaços de les millors prestacions quant capacitat i preu disponibles en un mercat en continu creixement i revolució tecnològica.

La nostra experiència en el mercat supera la dècada i comptem amb una cartera de clients de tot respecte tant a Catalunya com a Espanya i Amèrica del Sud.

De seguida, hem ampliat la nostra última paquetització que es distingeix gràcies a una contínua recerca de el millor preu i prestacions disponibles al mercat dels operadors de telecomunicacions a través de ràdio freqüència.

Internet lliure de monopolis Catalunya

¡Truqui'ns ja per lliurar-te de el monopoli i tenir una línia d'Internet a tan sols 40 euros mensuals!

¡Crida ja a l'938 96 27 75 o bé a l' 660 92 28 90!

Redama AIRE PRO.

Solucions de connectivitat sense fils, accessos a Internet a través d'última milla via ràdio sobre infraestructura redundant de la nostra propietat i concepte per a petites i mitjanes empreses. Equipament de troncal i connexió amb client de fabricació estadunidense, protocol d'accés a l'mig propietari desenvolupat sobre freqüències no llicenciades.

Tot es tradueix en rapidesa d'intercanvi de paquets amb el nostre centre de dades pont cap a Internet, seguretat i privacitat garantida per als nostres clients, baixos costos d'instal·lació, sense incidències i suport tècnic immediat garantit.

Els nostres productes es diferencien amb els altres presents en el mercat per ser protegits a través del protocol IPsec fins l'anell redundant de centres de dades amb punts de presències Europea a:

  • +513030-0000731 Europe/London.
  • +4241+02319 Europe/Sofia.
  • +5230+01322 Europe/Berlin.
  • +4852+00220 Europe/Paris.
  • +4024-00341 Europe/Madrid.

Puntos de presencias internacionales en:

  • -3352+15113 Australia/Sydney.
  • +415100-0873900 America/Chicago.
  • +353916+1394441 Asia/Tokyo.

Aquestes ciutats europee i internacionals pertanyen al nostre cercle de punts de presència cap a la xarxa de xarxes, Internet.«Redama circle» és el nom comercial per distingir el nostre aparador cap a la web.

La nostra família de productes de connexió a Internet AIRE PRO està enfocada en la cobertura d'oficines i naus de petites i mitjanes empreses en zones on els grans operadors no disposen d'un servei adequat tant en prestacions com en preu per mega.

Disposem de diferents paquets de connexió:

El material deixat en usdefruit a les instal·lacions de el client consta de:

  • Redama CPE PRO
  • Material d'instal·lació

Consulta la nostra presentació per a empreses i la nostra cartera de clients.