Internet rural presentació empreses.

EMPRESES REDAMA

Redama empresa proveïdora d'Internet, transport i telefonia IP a través de ràdio enllaç i infraestructura pròpia, brinda servei de connectivitat a la comarca de Garraf emetent des de Ribes centre i muntanya de l'Montgròs.

Som especialistes en oferir serveis de connectivitat garantida professional i consum il·limitat utilitzant ràdio freqüència i sistemes transmissors i receptors de fabricació nord-americana entra capaços de les millors prestacions quant capacitat i preu disponibles en un mercat en continu creixement i revolució tecnològica.

La nostra experiència en el mercat supera la dècada i comptem amb una cartera de clients de tot respecte tant a Catalunya com a Espanya i Amèrica del Sud.

De seguida, hem ampliat la nostra última paquetització que es distingeix gràcies a una contínua recerca del millor preu i prestacions disponibles al mercat dels operadors de telecomunicacions a través de ràdio freqüència.

Redama AIRE PRO.

Solucions de connectivitat sense fils, accessos a Internet a través d'última milla via ràdio sobre infraestructura redundant de la nostra propietat i concepte per a petites i mitjanes empreses. Tot es tradueix en rapidesa d'intercanvi de paquets amb el nostre centre de dades pont cap a Internet, seguretat i privacitat garantida per als nostres clients, baixos costos d'instal·lació, sense incidències i suport tècnic immediat garantit.

La nostra família de productes de connexió a Internet «Aire PRO» pensada per a la cobertura de naus en polígons industrials consta de tres paquets simètrics garantits, previ estudi de cobertura nostre equip d'instal·ladors certificats normalment en un temps de tres fins a cinc hores s'ocuparà de deixar el router / firewall en la posició indicada per part de client.

Tarifas AIRE PRO.

TARIFES EMPRESES

Internet lliure de monopolis Catalunya

¡Truqui'ns ja per lliurar-te de el monopoli i tenir una línia d'Internet a tan sols 40 euros mensuals!

¡Crida ja a l'938 96 27 75 o bé a l'660 92 28 90!